BU OLUŞUM DÜZCE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

İş İnsanı Özkan Çakır’ın başlattığı AK Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları istişare toplantılarının ikicisi, Dergah Akça ev sahipliğinde bu kez Akçakoca ilçesinde yapıldı. Özkan Çakır, Düzce’nin meselelerinin konuşulduğu toplantıların her ay farklı bir ilçede devam edeceğini söyledi.

BU OLUŞUM DÜZCE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

İş İnsanı Özkan Çakır’ın başlattığı AK Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları istişare toplantılarının ikicisi, Dergah Akça ev sahipliğinde bu kez Akçakoca ilçesinde yapıldı. Özkan Çakır, Düzce’nin meselelerinin konuşulduğu toplantıların her ay farklı bir ilçede devam edeceğini söyledi.

19 Ağustos 2023 Cumartesi 13:47
BU OLUŞUM DÜZCE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

14 Mayıs’ta yapılan Parlamento seçimleri öncesinde adaylık şansı bulamayan AK Parti Düzce Millet aday adayları, Düzce’nin sorunlarını tartışıp çözüm yolu üretmek için çalışmalarına devam ediyor. Düzce’nin sevilen iş insanı Özkan Çakır’ın başlattığı ve ilki Düzce Merkez’de düzenlenen 28. Dönem AK Parti Düzce Aday Adayları İstişare Toplantısının ikincisi Akçakoca ilçesinde düzenlendi. Dergah Akça ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya tüm AK Parti 28’inci dönem Milletvekili aday adayları katılım gösterdi.

Çakır: “Güzel bir sinerji yakaladık”

İstişare toplantısı ile ilgili Öncü Haber Merkezine konuşan Düzce’nin sevilen İş İnsanı Özkan Çakır, toplantıların her ay düzenli bir şekilde farklı ilçelerde devam edeceğini söyledi. Toplantının amacının Düzce’nin sorunlarını masaya yatırmak ve AK Parti davasına sahip çıkmak olduğunu kaydeden Çakır, “Akçakoca’da düzenlenen ikinci toplantımızda, Düzce’nin sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Akçakoca’da vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, yaşadıkları sorunları dinledik.  Bizim bu toplantılarımızın amacımız, AK Parti’den aday adayı olan arkadaşlarımız ile bir araya gelerek Düzce’nin meselelerini konuşmaktı. Toplantılarımız, amacına oluştu ve güzel bir sinerji yakaladık” dedi.

Ali Dilber: “Davamıza sahip çıkıyoruz”

Düzenlenen istişare toplantılarının amacına ulaştığını ifade eden Av. Arb. Ali Dilber, Akçakoca’da düzenlenen toplantıda ilçenin sorunlarının da masaya yatırıldığını söyledi. AK Parti ve davalarına sahip çıktıklarını dile getiren Dilber, “Akçakoca’da düzenlenen ikinci toplantımızda güzel bir sinerji yakaladık. Düzce ve Akçakoca’nın sorunlarını, meselelerini konuştuk, bu toplantıda. Bizim bu toplantılardaki amacımız, AK Parti’ye ve davamıza sahip çıkmak. Bunun için bu toplantılar devam edecek” diye konuştu.

Hikmet Keskin: “Düzce’nin meselelerini konuşuyoruz”

Toplantılarda, Düzce’nin meselelerini masaya yatırdıklarını ifade eden AK Parti eski İl Başkanı Hikmet Keskin, “Bu toplantıları başlattığı için Özkan Çakır abimize teşekkür ediyorum. Toplantılarımızın ikincisini Dergah Akça ev sahipliğinde Akçakoca ilçesinde yaptık. Bu toplantıda, Düzce ve Akçakoca ilçemizin meselelerini masaya yatırdık. Toplantılarımızın üçüncüsünü, Abdulkadir Kaval ev sahipliğinde Gölyaka ilçesinde düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu

Dergah Akça: “Bizim için bir aile toplantısı oldu”

 Dergah Akça ise, Akçakoca’da düzenlenen toplantının bir aile toplantısı olduğunu kaydederek, “Bu toplantıda 28 dönem AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu toplantılar, bir dost meclisi. Toplantılarımız bundan sonra da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan toplantıların üçüncüsünün Abdulkerim Kaval ev sahipliğinde Gölyaka ilçesinde yapılacağı öğrenildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.