Kategoriler

EŞKİ VE ŞAHİN SOKAĞA İNDİ

Kaynaşlı İlçesinde Yeni Tip Covid – 19 tedbirleri devam ediyor. Kaynaşlı İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ve Belediye Başkanı Birol Şahin, yaptıkları denetimde vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardılar.

Tüm dünyada etkisini sürdüren Koronavirüs Salgını nedeniyle Düzce’de artan vaka sayıları üzerine Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ve Belediye Başkanı Birol Şahin harekete geçti. Kaynaşlı merkezinde denetim yapan Eşki ve Şahin, özellikle halkın toplu bulundukları alanlarda vatandaşları tek tek salgına karşı uyardı.

Vatandaşlardan doğru maske kullanımı, hijyen kuralları ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını isteyen Eşki ve Şahin, özellikle esnafların bu kurallara riayet etmelerini istedi. Denetimlerin ilçe merkezinde artırılacağı bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
110 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI