Kategoriler

Farabi Anadolu Lisesi Korfbol il şampiyonu oldu

DÜZCE(İHA) – Okul sporları Korfbol İl Birinciliği müsabakaları Düzce Spor Salonunda oynanan final müsabakasının ardından son buldu. Şampiyonanın galibi ise Farabi Anadolu Lisesi oldu.Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı...

DÜZCE(İHA) – Okul sporları Korfbol İl Birinciliği müsabakaları Düzce Spor Salonunda oynanan final müsabakasının ardından son buldu. Şampiyonanın galibi ise Farabi Anadolu Lisesi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Korfbol İl Birinciliği müsabakaları Düzce Spor Salonu’nda yapıldı. Düzce Okul Sporları branşları arasında ilk kez bu sezon düzenlenen Okullar arası Korfbol İl Birinciliği Müsabakalarında Farabi Anadolu Lisesi birinci olurken Atatürk Anadolu Lisesi de ikinci oldu.

Yarışmayı birincilik ile tamamlayan Farabi Anadolu Lisesi 17-21 Nisan 2019 tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak olan Korfbol Türkiye Şampiyonasında Düzce’yi temsil edecek.

Korfbol sporu;

Korfbol, erkeklerle kadınların birlikte oynadıkları tek takım sporudur. Oyun basketbol ve hentbola benzer olsa da, belirgin özelliklerle onlardan ayrılır. Oyunun amacı, topu rakip takımın korf denilen, sepete benzer yüksek potasına atmaktır. Korfbol her yaştaki kadın ve erkeklerin oynayabilecekleri bir spordur.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
6 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
5 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ 3 ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
CHP’LİLERDEN COŞKULU KUTLAMA
EKONOMİ
8 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA TÖREN DÜZENLENECEK…
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI