Kategoriler

HAYIRSEVER 2 BAYAN CAMİYE PAT PAT HİBE ETTİ

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, hayırsever 2 kadın annelerinin vasiyeti üzerine "pat pat" diye tabir edilen tarım aracını Akçakoca Merkez Cami Akçakoca Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne hibe etti.

İsimlerinin açıklanmasını istemeyen 2 kadın, annelerinin ölmeden önce kullandığı yaklaşık 15 bin lira değerindeki tarım aracını derneğe bağışlama kararı aldı.

Hayırsever ve isminin verilmemesini isteyen 2 bayan, annelerin vasiyeti nedeniyle ellerinde ki yaklaşık 15 bin lira değerinde ki pat patı Akçakoca Merkez Cami Derneğine hibe etti.

Hibeyi teslim alan Cami Derneği üyeleri, müşteri bulduktan sonra noter yoluyla satışı yapılarak elde edilen geliri Cami Derneğine aktarılacak.

 "İlk kez böyle bir bağışla karşılaşıyoruz"

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Paşa Atik, 2 bayanın camiye pat pat hibe etmek istediklerini söyledi.

Pat pat hibe etmek istemeleri üzerine Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştüklerini ifade eden Atik, "Hibe teklifi gelince biz de dernek yöneticisi arkadaşlarımızla görüşme yaparak böyle bir yardım alıp alamayacağımızı değerlendirdik. Hibe olarak alabileceğimiz kararına vardık. Daha sonra bu bayanlara patpatı alırız fakat alım satım işine biz bakmayız, müşterisini bulup sizinle görüşürüz.Siz de satış fiyatında anlaşırsanız satarsınız, dedik" dedi.

"Annelerin vasiyetiymiş"

2 bayanın anneleri vefat etmeden önce vasiyeti olduğunu söylediklerini belirten Atik," Bize vereceğiniz miktarı da ancak bir makbuz karşılığında sizden alırız dedik. Bundan sonra patpatı bir süre teşhir edip satışa sunacağız. Hayırlısıyla pat patımızı satarsak camimize bir gelir elde etmiş olacağız. Bayanlar annelerinin ruhuna patpatı hediye etmek istediklerini söylediler. Daha önce bir tarla satışı yapmışlar, oradan Cami'ye yardım edememişler bari bu sefer patpatı verelim diye düşünmüşler ve annelerinin ruhuna hediye niyeti ile Camimize hibe müracaatında bulundular.'' diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
48 Kez Görüntülendi.
ATATÜRKÇÜLÜĞÜ ÇAĞDAŞLAR, DİNDARLIĞI MUHAFAZAKÂRLAR İSTİSMAR EDİYOR
SAĞLIK
91 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BÜYÜK PANİK
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI HASAR TESPİTİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ
DÜZCE
175 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: ÇEKEMEYENLERE İNAT HİZMETE GÖNÜL VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
SİYASET
24 Kez Görüntülendi.
“TERÖR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ PARLAMENTODUR”
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ…
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
EKONOMİ
60 Kez Görüntülendi.
ÇAKIR: “ÇEKİLİŞLE ARABA VE ÇOK SAYIDA BEYAZ EŞYA DAĞITACAĞIZ”
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
HEM VALİLİK, HEM DE METEOROLOJİ UYARDI
SİYASET
40 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 250 MİLYON DOLARLIK YATIRIMI VAR”