Kategoriler

Caboğlu “3-0 oluncaya kadar saydıracak mısınız?”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün “Oy farkının 17 oya kadar düştüğü bir seçimde oyların sayılmaması yanlış olur” açıklamasına MHP Düzce İl Başkanı İlhan Caboğlu’ndan jet yanıt geldi. Caboğlu, “ Makamınız gereği Düzce de polemik ortamı oluşturmak size yakışıyor mu?” diye sorarak  farkın 300’ün üzerinde olduğunu vurguladı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün Gölyaka Şehidimizin cenaze merasiminin ardından yaptığı “Oy farkının 17 oya kadar düştüğü bir seçimde oyların sayılmaması yanlış olur” açıklamasının ardından MHP’den cevap gecikmedi. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu Bakan Özlü’ye cevap verirken açtı ağzını yumdu gözünü.

Caboğlu, “ Şuanda Türkiye’nin hiçbir yerinde oy sayımı yapılmıyor. Kamuoyuna sayımlar devam ediyor şeklinde açıklama yapılması doğru mudur. Seçim sonuçları 3-0 Ak Parti yapana kadar devam edecek midir? Şuanda bırakın Düzce’yi Türkiye’nin hiçbir yerinde oy sayımı yapılmıyor. Siz oyları nerede saydırıyorsunuz? Ben YSK’nın önünde yatıp kalkıyorum. Ak Parti’den kimseler burada yok. Siz masa başında mı alacaksınız MHP’nin elinden vekilliği. Şuanda Merkez ilçe, Yığılca ve Gölyaka oyları sayıldı. Sizin talebiniz diğer ilçelerin de oylarının sayılması yönünde. Ağır Ceza Reisliğinde kurul görüşmesi bitmeden, hukuku etki altında bırakmanız doğru değildir” dedi.

Caboğlu, “ Sizler Düzce’nin bakanısınız. Sizin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak böylesi bir açıklamayı yapmanız ne kadar doğrudur. Bu oy farklarının 17 olduğu bilgisi sizlere kimler tarafından verildi. Sizlere yanlış bilgi veriliyor. YSK’dan aldığımız belgelerde Ak Parti’nin 300 oy alması gerekiyor. Sizin bu açıklamayı yapmanız yanlıştır” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
ATATÜRKÇÜLÜĞÜ ÇAĞDAŞLAR, DİNDARLIĞI MUHAFAZAKÂRLAR İSTİSMAR EDİYOR
SAĞLIK
89 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BÜYÜK PANİK
AKÇAKOCA
10 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI HASAR TESPİTİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ
DÜZCE
175 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: ÇEKEMEYENLERE İNAT HİZMETE GÖNÜL VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
SİYASET
24 Kez Görüntülendi.
“TERÖR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ PARLAMENTODUR”
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ…
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
EKONOMİ
59 Kez Görüntülendi.
ÇAKIR: “ÇEKİLİŞLE ARABA VE ÇOK SAYIDA BEYAZ EŞYA DAĞITACAĞIZ”
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
HEM VALİLİK, HEM DE METEOROLOJİ UYARDI
SİYASET
40 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 250 MİLYON DOLARLIK YATIRIMI VAR”