Kategoriler

TEBER, " SON YARIM SAATE DİKKAT EDİLMELİ"

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Kalıcı Konutlar 3. Bölgede bulunan Anfi Tiyatro’da seçmenlerle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Kalıcı Konutlar’da bulunan Anfi Tiyatro’da seçmenlerle buluştu ve seçime 2 gün kala kendilerine destek istediler. Düzenlenen programa Cumhuriyet Halk Partisinin 3 vekil adayı da katıldı.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlhan Duru son iki güne girdiklerini ve bu iki günü en iyi şekidle değerlendirmeleri gerektiğini ifade ederek şu şekilde konuştu; “Seçim çalışmalarımızın başladğımızdan beri gerek Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin göstermiş olduğu performans, gerekse milletvekili adaylarımız Hasan Servet Öktem’in, İlknur Başak Tütüncü’nün, Zafer Teber beyefendinin göstermiş olduğu performanslar gözden kaçmıyor ki son günlerde Cumhurbaşkanı adayımız ve milletvekili adaylarımızın bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Bu da gösteriyor ki bizlerin yükselişte olduğu, muhalefetin bundan kaygı ve endişe duyduğunu gösteriyor. Şurada kaldı iki gün bu iki günü de en iyi şekidle değerlendirerek inşallah 24 Haziran akşamı coşkulu bir biçimde bu gecemizi taçlandırmayı düşünüyorum.”

İl Başkanı İlhan Duru’nun konuşmasının ardından 3 Milletvekili adayı da söz alarak özellikle sandıklara sahip çıkmalarının gerektiğine dikkat çektiler. Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber özellikle seçimde son yarım saate dikkat etmeleri gerektiğini söylerken şu ifadelere yer verdi; “ Sizlerden rica ediyorum. O gün sigara içmek yok, tuvalete gitmek yok, acıktım demek yok. Demokrasiye ancak bu şekiedl sahip çıkarız. Bu ülkeyi kuranlar bakın bu ülkenin kurucusu kendi yatağından çok arazide yattı arkadaşlar. Bunu unutmayın ve bu görev aşkıyla sandıkda durun arkadaşlar. Sandığın başını boş bıraktığınız anda sandık görevlilileri atamayla gelen insanlar sandığa gelemeyecek kişiler adına oy kullanmış olabilirler. Bu tablo bunu gösteriyor. Dolayısıyla sizlerden ricam şu, sabahtan yapamazlar aynı adam gelir ben oyumu kullanacam derse problem çıkar ama son yarım saate girildiğinde lütfen  kimse bir yere ayrılmasın. Sandıklara ancak böyle sahip çılabiliriz. Ne zaman ki ıslak imzayı alırsak o zaman durum netleşmiş demektir. Sizlerden söz almak istiyorum” dedi.

Programın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Gençlik Kolları İl Başkanlığına üye olan gençlerin şarkı ve türküleriyle birlikte hem şarkı söylediler hem de vekil adaylarına söyleterek program tamamlanmış oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
SİYASET
30 Kez Görüntülendi.
“SAYIN ÖZLÜ; SİZE Mİ KALDI İMAMOĞLU’NU YARGILAMAK”
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: TÜM DEVLET YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
ÖZLÜ: “BOYKOT VE EYLEMLER ÜLKE GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN YÜKSEK KESİMLERİ BEYAZA BÜRÜNDÜ
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN SUYUNU DA HAKKINI DA KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
CUMAYERİ
13 Kez Görüntülendi.
CUMAYERİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ’NE 180. YIL ZİYARETİ
DÜZCE
6 Kez Görüntülendi.
DÜZCE GÜVENLİ ŞEHİR, TÜRKİYE DUYSUN
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
ÇELİK OKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA UYARISI