KİM YAZDI BU YAZIYI?

KİM YAZDI BU YAZIYI?

Bir kişiye veya bir kuruma fanatik olan kişiler akla gelmeyecek şeyler yaparak insanları şaşırtma adına girişimlerde bulunuyorlar. Türkiye Cumhuriyetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayran olduğu anlaşılan kişi veya kişilerce kaldırıma ve elektrik direğine “Türkiye evimiz, Erdoğan babamız” yazılarını yazmaları pes artık dedirtti.

Düzce Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini sandıklarda bundan önce defalarca göstermeyi başardı ancak bu kez Erdoğan sevgisinin gösterim şekli biraz farklı oldu. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yazılan “Türkiye evimiz, Erdoğan babamız” yazısının bir seçim çalışması olarak Ak Parti tarafından mı yazıldığı, mülteciler tarafından mı yazıldığı yoksa Erdoğan hayranı kişi veya kişilerce mı yazıldığı merak uyandırdı.

Düzce’nin yaya trafiği açısından en işlek noktalarında yazılan, asılan yazılar ile kamuoyunda algı oluşturulmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Yazının içeriğine bakıldığı zaman özellikle Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan mültecilerin yazdığı izlenimi doğuyor.

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber