Kategoriler

Huzur Türkiye-5 Uygulamasında Düzce’de aranan 3 kişi yakalandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de yapılan Huzur Türkiye-5 uygulamasında bin 953 kişi kontrol edildi, arandığı tespit edilen 3 kişi yakaland

İnançlı ve kararlı bir şekilde huzur, güvenlik ve asayişin temininde gece gündüz demeksizin görev ifa eden Türk Polis Teşkilatı, Jandarma Genel Komutanlığı eş zamanlı olarak 81 il genelinde stratejik öneme sahip bölgeler ile umuma açık yerlerde “Huzur Türkiye Uygulaması” gerçekleştirildi.

Düzce’de de kentin değişik noktalarında şok uygulamalar yapıldı. Yapılan uygulamalarda bin 953 kişi sorgulanırken arandığı tespit edilen 3 kişi yakalandı. 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. 96 iş yeri yapılan uygulamada denetlenirken 1 iş yerine kurallara uymağı gerekçesi ile işlem yapıldı. Trafik uygulamasında ise 443 araç kontrol edilirken 29 araca 13 bin 137 lira cezai işlem uygulanırken 18 araç trafikten men edildi.

Vatandaşların da oldukça memnun kaldığı, büyük bir uyum ve koordinasyon içerisinde gerçekleşen ‘Huzur Türkiye-5 Uygulaması’ Düzce’de sorunsuz bir şekilde başarıyla tamamlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
111 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
110 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI