Kategoriler

KARGOMU NİYE BANA TESLİM ETMEDİNİZ.

Çilimli’de ikamet eden emlakçı Nagehan Kalyan kendisine teslim edilmek üzere gönderilen kargonun başkasına teslim edilmesine sert tepki gösterdi.,

Gün geçmiyor ki kargo şirketlerinin muhatabına verilmesi gereken kargo emanetlerini başkasına teslim edip farklı sonuçlarla karşılaşmayalım.

Çilimli’de emlakçılık yapan Nagehan Kalyan bu mağdurlardan biri. Ankara’dan Mng kargo aracılığıyla istediği kargosu mahallesinden tanımadığı bir komşusuna teslim edilince çilden çıktı.

GÖREVLİ İNKAR EDEMEDİ.

Kargosunun adresine geleceği mesajından sonra evinde kargo bekleyen Kaylan kargosu gelmeyince ilgili firma yı aradı. Firma Yetkilisi” Kargonuzu mahallenizden İsmail beye bıraktık. Ordan alın” cevabıyla irkilen Nagehan Kalyan” Kargo benim ilgim alakam olmayan bir kişiye teslim edilmiş. Bende görüşmeyi kayıt altına aldığımı belirttim. Karşımdaki kişi bunun hiçbir önemi olmadığını bana pişkin bir ifadeyle söyledi. Emanete ihanet edildi. Bir kadının özel bir konumu vardır. Bayana gelen emanet başkasına teslim edilemez. Benimle ilgisi alakası olmayan kişilere Kargomu teslim edenler hakkında yasal işlemi başlatıyorum. Bu konuda herkese duyarlı olmalı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kargo şirketinin Düzce yetkilisi ile yapılan görüşmeden sonra üçüncü kişiye telsim edilen paket o kişiden alınarak üç gün sonra Nagehan Kalyan a teslim edildiği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
48 Kez Görüntülendi.
ATATÜRKÇÜLÜĞÜ ÇAĞDAŞLAR, DİNDARLIĞI MUHAFAZAKÂRLAR İSTİSMAR EDİYOR
SAĞLIK
91 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BÜYÜK PANİK
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI HASAR TESPİTİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ
DÜZCE
175 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: ÇEKEMEYENLERE İNAT HİZMETE GÖNÜL VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“TERÖR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ PARLAMENTODUR”
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ…
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
EKONOMİ
60 Kez Görüntülendi.
ÇAKIR: “ÇEKİLİŞLE ARABA VE ÇOK SAYIDA BEYAZ EŞYA DAĞITACAĞIZ”
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
HEM VALİLİK, HEM DE METEOROLOJİ UYARDI
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 250 MİLYON DOLARLIK YATIRIMI VAR”