BAŞKAN ÖZLÜ ŞEREFİYE MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZLÜ ŞEREFİYE MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” buluşmaları kapsamında, Şerefiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” buluşmalarının ilkine Şerefiye Mahallesi’nden başladı. Vatandaşların mahallelerinde yaşadığı sıkıntıları Başkan Özlü’ye anlatma fırsatı bulduğu buluşmaya, Şerefiye Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İl Yönetimi ve Düzce Belediyesi birim müdürlerinin tam kadro katıldığı program öncesi konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Özlü, altyapı başta olmak üzere Düzce’nin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Programda, vatandaşların mahallelerinde yaşadığı sıkıntıları dinleyen Başkan Özlü, ilgili birim müdürlerine bu sorunların çözümüne yönelik talimat verdi.

Başkan Özlü, program sonunda yaptığı açıklamada,  “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor buluşmaları kapsamında Şerefiye Mahallesi'nin kıymetli sakinleri ile bir araya geldik.  Sıcak bir ortamda Düzce’mizin geleceğini konuştuk. Vatandaşlarımızın soru, görüş ve önerilerini dinledik, notlarımızı aldık.  Bu güzel buluşmalarla şehrimizi birlikte şekillendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber