Kategoriler

AKÇAKOCA’NIN KÖYLERİNDE İÇME SUYU ÇALIIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Düzce İl Özel İdaresi tarafından Akçakoca’nın bazı köylerinde KÖYDES programı kapsamında başlatılan içme suyu ana isale hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce İl Özel İdaresi, Düzce merkez ve ilçelere bağlı köylerde KÖYDES programı kapsamında başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Özellikle içme suyu konusunda yaşanan problemleri en aza indirmek için başlatılan çalışmalarda, birçok köye içme suyu isale hattı döşendi.

Akçakoca’nın köylerinde çalışmalar devam ediyor

İl Özel İdaresi tarafından 2024 KÖYDES Programı kapsamında devam eden Balatlı, Beyören, Doğancılar, Fakıllı ve Dadalı köylerinde, 4 bin 500 metre uzunluğunda grup içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarının önümüzdeki kış aylarına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Özel İdaresi ekipleri sahadan ayrılmıyor

Öte yandan, merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşanan sorunların giderilmesi için Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, şikayetlere konu olan bölgelerde çalışmalarına hız kazandırdı. Problemlerin çözümü için sahadan bir an olsun bile ayrılmayan ekipler, köylü vatandaşların takdirini topluyor.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
111 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI