Kategoriler

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…

Düzce’de polis ve jandarma ekipleri, ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik Mercek-25 operasyonları düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yeli Kaya’nın talimatıyla Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ruhsatsız silah kullananlara yönelik harekete geçti. İl Genelinde düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ile yüzlerce mermi ele geçirilirken, şüpheliler işlemleri için il jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.  

Türkiye genelinde düzenlenen Mercek-25 operasyonlarına yönelik sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “"Ruhsatsız silah temin edenleri bir bir yakalayıp adalete teslim etmeye devam edeceğiz. Sizlerin dua ve desteğiyle, kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını isteyen suç odaklarıyla mücadelemiz aralıksız sürecek." dedi.

Yerlikaya açıklamasının devamında, Mercek – 25 operasyonlarını koordine eden Valiler ve Kaymakamlar ile operasyonları yürüten güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Türkiye genelinde suç ve suçluların önlenmesine yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğinin vurgusunu yaptı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
AZILI SUÇLU POLİS EKİPLERİNİN OPERASYONU İLE YAKALANDI
SAĞLIK
15 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
10 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”