Kategoriler

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, artan şikayetler üzerine yabancı uyrukluların işlettikleri marketlerde denetimlerini arttırdı. Yapılan son denetimlerde, bir markette çok sayıda üzerinde son kullanma tarihi ve etiket bulunmayan ürün ele geçirildi. Bazı ürünlerin ise standart dışı saklandığı tespit edilirken, zabıta ekipleri işyeri ile ilgili hazırladığı tutanağı ceza-i işlem uygulanması için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne gönderdi.

Düzce’de son zamanlarda yabancı uyrukluların işlettiği marketlerde son kullanma tarihi geçen ürünlerin satıldığı yönündeki şikayetlerin artması üzerine Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri harekete geçti. Şerefiye Mahallesi Zübeyde Hanım Sokak üzerinde bir işyerini denetleyen zabıta ekipleri, raflarda üzerinde son kullanma tarihi ve etiket bulunmayan çok sayıda ürünün olduğunu tespit etti. Bazı ürünlerin ise, son kullanma tarihinin yaklaştığını belirleyen zabıta ekipleri, ürünlerin ise standart dışı saklandığı için yabancı uyruklu market sahibini uyardı.

Üzerinde son kullanma tarihi ve etiket bulunmayan çok sayıda ürün için tespit tutanağı hazırlayan zabıta ekipleri, tutanağı işletmeye ceza-i işlem uygulanması için Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne gönderdi.

Öte yandan, aynı işyerine daha önceden düzenlenen denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne zabıta ekipleri tarafından el konulduğu öğrenildi.

Zabıta ekiplerinin yabancı uyrukluların işlettikleri market ve gıda ürünü satan işyerlerine yönelik denetimlerinin artarak devam edeceği bildirdi.  

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
12 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
10 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI