Kategoriler

İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI

Düzce’de, 1 OSB ve çevre köylerin güvenliğini sağlamak üzere İstiklal OSB Jandarma Karakolu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzce Valisi Selçuk Aslan, jandarma telsisinden jandarma il genelindeki tüm askeri personelinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Düzce’de suç ve suçlulara göz açtırmayan İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan İstiklal OSB Jandarma Karakolu’nun açılışı için tören düzenlendi. 1. Organize Sanayi Bölgesi, Develi, Çakır Hacı İbrahim, Kutlu ve Konaklı Köylerine asayiş ve güvenlik hizmeti verecek olan karakolun açılışına Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, askeri personel ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Törende konuşan Vali Sayın Selçuk Aslan, “Huzurun Yüzyılı olarak da adlandırılan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna uyumlu, tüm paydaşlarımızla koordinasyon içinde, her türlü suç ve suçluya “0” tolerans duygusuyla hareket ettiklerini belirterek, ilimizde huzurun devamı için gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı emniyet ile jandarma birimlerine teşekkür ederim” dedi. 

Kurdele kesiminin ardından Vali Aslan,  karakol ziyaret ve denetim defterini imzalayarak, karakol telsizinden jandarma teşkilatının 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutladı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
12 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
10 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI