Kategoriler

CELEP VE KURBANLIK HAYVAN ALMAK İSTEYENLER BİLDİLENDİRİLDİ

Kurban Bayramına sayılı günler kala, Düzce İl emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, yoğunluğun yaşandığı hayvan pazarında celep ve kurbanlık hayvan alımı yapan vatandaşları sahte para olaylarına karşı bilgilendirdi.

Düzce’de vatandaşların önümüzdeki Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık hayvan telaşı devam ediyor. Yoğunluğun artarak devam ettiği Düzce Belediyesi denetimindeki hayvan pazarında, olası sahte para olaylarına karşı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bir dizi tedbirler aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde hayvan pazarına giderek, celep ve kurbanlık hayvan alımı yapan vatandaşlara “Türk Lirası Banknotlarının Güvenlik Özellikleri Rehberi” broşürleri dağıtarak bilgilendirdi.

Öte yandan, hayvan pazarında Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü ekipleri de pazara getirilen kurbanlık hayvanların kulak küpelerini kontrol etti. Ekipler yaptıkları açıklamada, kurbanlık almak isteyen vatandaşların, hayvanların kulak küpelerini kontrol etmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Denetimlerin, Kurban Bayramına kadar devam edeceği bildirildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
111 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI