ARALARINDA KADINLARINDA BULUNDUĞU ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR…

ARALARINDA KADINLARINDA BULUNDUĞU ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR…

Düzce polisi, kent merkezinde faaliyet gösteren ikisi SPA Masaj Salonun olmak üzere 4 adrese eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenledi.

Düzce şehir merkezinde ikisi SPA / Masaj salonu olmak üzere toplam 4 adreste fuhuş yapıldığı ihbarını alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri harekete geçti.

Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri, aralarında işletme sahipleri, fuhuşa aracılık eden şahıslar ve çalışanların da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, önce sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne, ardından ise işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu’na götürüldü.

Şüpheliler hakkında savcılık talimatıyla “Fuhuşa yer ve imkân sağlamak” suçlamasıyla adli işlem başlatılırken, iki SPA / Masaj Salonu ile diğer iki adres mühürlenerek, geçici süre ile kapatıldı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber
DÜZCE
227 Kez Görüntülendi.
BELEDİYEDE DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ, YOLCULAR KİMLER?
POLİTİKA
7 Kez Görüntülendi.
“KÜRTAJI DOĞUM KONTROL YÖNTEMİ SAYANLARLA AYNI DÜŞÜNEMEYİZ”
AKÇAKOCA
9 Kez Görüntülendi.
GERİ DÖNÜŞÜM METERYALLERİNDEN OLUŞAN RESİM SERGİSİ
YIĞILCA
12 Kez Görüntülendi.
ÇUKURÖREN KÖYÜ’NDE KUTU MENFEZ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
AKÇAKOCA
31 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİNİN YOLU AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
DÜZCE
154 Kez Görüntülendi.
ÖZLÜ: HİÇBİRİNİZ UMRUMDA DEĞİL
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“REKLAMLA DEĞİL, İCRAATLA ANILMAK İSTİYORUZ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
GÜRCÜASAR KÖYÜ SAKİNLERİNDEN ÖNCÜ MEDYAYA TEŞEKKÜR
ASAYİŞ
40 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI…
AKÇAKOCA
12 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA ÜRETİCİLERE ZARARLI İLE MÜCADELE YOLLARI ANLATILDI