Kategoriler

“NE İTFAİYE, NE POLİS, NE DE AMBULANS SOKAĞA GİREBİLİYOR”

Düzce’de otopark sorunu her geçen gün büyürken, bazı duyarsız sürücülerin araçlarını kaldırımlara park etmesi, yaya güvenliğini tehlikeye sokuyor. Araçların hatalı park edilmesi nedeniyle bazı olası olaylarda sokaklara ne itfaiye, ne polis ne de ambulans girebiliyor.

Burhaniye mahallesi sakinlerinin araçlarını ara sokaklara hatalı par eden duyarsız sürücülerle başları dertte dar sokaklarda bulunan kaldırımlara park eden araçlar nedeniyle, yolda yürüyemez hale gelen vatandaşlar, yaptıkları onlarca şikayete rağmen bir sonuç bulamadı. Hatalı parklar nedeniyle olası olaylarda dar sokaklara ne itfaiye, ne polis, ne de ambulans araçlarının girebileceğine dikkat çeken mahalle sakinleri yetkililerden yardım bekliyor.

Seslerini duyurabilmek için ilgili şikayetlerini 0 542  767 18 81 numaralı Öncü Haber whatsApp ihbar hattına yapan mahalle sakinlerinden birisi, “Burhaniye Mahallesi Kiraz sokak üzerinde sürücülerin araçlarını gelişi güzel park etmesi nedeniyle, sokakta insanların yürümesi çok güç. Bir olay olduğunda bu sokağa ne itfaiye, ne polis ne de ambulans girebilir. Bir çok kez şikayette bulunduk, ama bugüne kadar bir sonuç alamadık. Bir vatandaş olarak yetkilerin sesimizi duymasını istiyoruz” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
12 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
10 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI