ERKEK ÇOCUKLARINI TACİZ İDDİASI İLE GÖZALTINA ALINDI

ERKEK ÇOCUKLARINI TACİZ İDDİASI İLE GÖZALTINA ALINDI

Düzce’de, erkek çocuklarını taciz ettiği iddia edilen bir kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri, psikolog eşliğinde yaşları 13 ve 17 arasında değişen çok sayıda mağdur çocuğun ifadesine başvurdu.

Düzce’de mide bulandıran olay…  Olay, Esentepe Mahallesinde kendisine ait atölyede kemençe imalat eden  Ö.D (31) isimli bir şahısın, 13 yaşındaki çocuğa tacizde bulunduğunu ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Ö.D’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ailesine anlatması üzerine, aile soluğu polis karakolunda aldı.

Mağdur çocuğun, psikolog eşliğinde ifadesinin alınmasının ardından, polis ekipleri Ö.D’yi  kaldığı adreste gözaltına aldı. Haberin duyulmasının ardından, Ö.D’nin cinsel istismarına uğradığı iddia edilen yaşları 13 ve 17 arasında değişen çok sayıda çocuk aileleri ile birlikte polis merkezine giderek, yine psikolog eşliğinde ifade verdi.  

Polis karakolunda ifadesi alınan mağdur çocuklardan bir tanesi ifadesinde, Ö.D’nin önce kendisi ile sohbet edip, ardından yemek ikramında bulunduğunu söyledi.  Ö.D’nin kendisine ‘sigara içiyor musun, alkol kullanıyor musun?’ gibi sorular sorduktan sonra ‘senin içine cin kaçmış, günahların var. Bu günahları ben çıkaracağım, öbür dünyada günahın kalmayacak.’ dediğini öne süren mağdur çocuk, ifadesine şu şekilde devam etti:

“önce üzerimdeki her şeyi çıkarttırıp sadece iç çamaşırla bıraktıktan sonra bir yere yatırıp, ellerimi, ayaklarını kalın iple domuz bağı olarak tabir edilen şekilde bağladı.  Gözlerimi de kapatıp, yere falakaya yatırdı. Bana,  ‘yanıma gelen cinlerden sen korkma diye gözlerimi kapattığını söyledi.

Polis karakolunda verdiği ifade de suçlamaları kabul etmeyen Ö.D, ise bugün sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildi. Ö.D, mağdur çocukların ailelerinin şikayetçi olmalarına rağmen çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber
DÜZCE
228 Kez Görüntülendi.
BELEDİYEDE DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ, YOLCULAR KİMLER?
POLİTİKA
7 Kez Görüntülendi.
“KÜRTAJI DOĞUM KONTROL YÖNTEMİ SAYANLARLA AYNI DÜŞÜNEMEYİZ”
AKÇAKOCA
9 Kez Görüntülendi.
GERİ DÖNÜŞÜM METERYALLERİNDEN OLUŞAN RESİM SERGİSİ
YIĞILCA
12 Kez Görüntülendi.
ÇUKURÖREN KÖYÜ’NDE KUTU MENFEZ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
AKÇAKOCA
31 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİNİN YOLU AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
DÜZCE
154 Kez Görüntülendi.
ÖZLÜ: HİÇBİRİNİZ UMRUMDA DEĞİL
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“REKLAMLA DEĞİL, İCRAATLA ANILMAK İSTİYORUZ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
GÜRCÜASAR KÖYÜ SAKİNLERİNDEN ÖNCÜ MEDYAYA TEŞEKKÜR
ASAYİŞ
40 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI…
AKÇAKOCA
12 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA ÜRETİCİLERE ZARARLI İLE MÜCADELE YOLLARI ANLATILDI