Kategoriler

“AK PARTİ’NİN DÜZCE ADAYI YENİDEN DR. FARUK ÖZLÜ

Türkiye adım adım 31 Mart Yerel Seçimlerine giderken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım programında, AK Parti Düzce Belediye Başkanı adayını Dr. Faruk Özlü olarak açıkladı.

Önümüzdeki 31 Mart 2024 seçimlerine geri sayım devam ederken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14:00’da Haliç Kongre Merkezinde “. “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız Kararlıyız”  mottosu ile düzenlenen aday tanıtım programında 11’i büyükşehir, 15’i il olmak üzere AK Parti’nin 26 adayını açıkladı.

Erdoğan, Düzce’de 31 Mart 2024 seçimlerine başarılı proje ve çalışmalarla Düzce halkının gönlünde taht kuran Düzce mevcut Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile gitme kararı aldıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Özlü'yü sahneye, AK Parrti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengülloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz ile birlikte davet etti. 

Faruk Özlü’nün yeniden aday gösterilmesi ile birlikte, Düzce’de ki tüm siyasi dengeler değişirken, rakiplerinin ise Özlü karşısında yerel seçim sürecinde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Geçmiş dönem  Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı görevinde bulunan Özlü, Türkiye’nin ilk yerli ve milli aracı olan TOGG’un üretiminde önemli rol oynamıştı. 2019 yılında düzenlenen yerel seçimlerde, Düzce Belediye Başkanı seçilen Özlü, kentin gelişimi için önemli projelerin altına imzasını attı. Özellikle Düzce’nin bacasız sanayi turizmde gelişmesi için önemli çalışmalar yapan Özlü, Konuralp’te Türkiye’de ilk kez 4 mevsim süren arkeoloji kazılarının yapılmasını sağlamıştı.

Düzce’de yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Özlü’nün, yeniden Belediye Başkanı seçilmesi halinde, önümüzdeki dönemde Düzce’nin gelişmesi için yine önemli projeleri hayata geçirmesi bekleniyor.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
48 Kez Görüntülendi.
ATATÜRKÇÜLÜĞÜ ÇAĞDAŞLAR, DİNDARLIĞI MUHAFAZAKÂRLAR İSTİSMAR EDİYOR
SAĞLIK
91 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BÜYÜK PANİK
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI HASAR TESPİTİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ
DÜZCE
175 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: ÇEKEMEYENLERE İNAT HİZMETE GÖNÜL VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“TERÖR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ PARLAMENTODUR”
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ…
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
EKONOMİ
60 Kez Görüntülendi.
ÇAKIR: “ÇEKİLİŞLE ARABA VE ÇOK SAYIDA BEYAZ EŞYA DAĞITACAĞIZ”
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
HEM VALİLİK, HEM DE METEOROLOJİ UYARDI
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 250 MİLYON DOLARLIK YATIRIMI VAR”