Kategoriler

“MELENAĞZI YOL PROJESİ TAMAMLANDI”

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Yığılca ile Akçakoca Melenağzı yol çalışmalarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na sordu. Uraloğlu Yığılca ve Akçakoca Melenağzı yollarında çalışmaların mevsim itibari ile yeniden başlayacağının bilgisini verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki bütçe görüşmeleri devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında söz alan AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, yıllarıdır yılan hikayesine dönen Yığılca Karayolu ile Akçakoca Melenağzı Köyü yolu projesinin son durumu hakkında Bakan Uraloğlu’na soru yöneltti.

Öztürk’ün, “Sayın bakanım Düzce, Yığılca, Akçakoca, Melenağzı yolu kısmındaki çalışmalar ile alakalı bir çalışma var mıdır?” diye sorması üzerine Uraloğlu, her iki yolda çalışmaların mevsim itibari ile yeniden başlayacağını söyledi.

Uraloğlu,  “Düzce, Yığılca yolunda çalışmalara mevsim itibari ile tekrar başlayacağız. Melenağzı projesini bitirdik. Yatırım programını aldık, bütçe imkânlarına göre değerlendireceğiz” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
67 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
SİYASET
54 Kez Görüntülendi.
“SAYIN ÖZLÜ; SİZE Mİ KALDI İMAMOĞLU’NU YARGILAMAK”
DÜZCE
34 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: TÜM DEVLET YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
ÖZLÜ: “BOYKOT VE EYLEMLER ÜLKE GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR”
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN YÜKSEK KESİMLERİ BEYAZA BÜRÜNDÜ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN SUYUNU DA HAKKINI DA KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
CUMAYERİ
17 Kez Görüntülendi.
CUMAYERİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ’NE 180. YIL ZİYARETİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
DÜZCE GÜVENLİ ŞEHİR, TÜRKİYE DUYSUN
EĞİTİM
18 Kez Görüntülendi.
ÇELİK OKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA UYARISI