Kategoriler

METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Düzce ve çevresi için kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı. Fırtınanın Pazar günü yer yer kuvvetini arttırması bekleniyor.

Düzce’de geçtiğimiz hafta sonu yaşanan fırtına ve kar yağışı, özellikle Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde hayatı durma noktasına getirmişti. Özellikle Yığılca ilçesinde hasar gören elektrik nakil hatları nedeniyle ilçenin bir çok köyüne hala elektrik verilemezken, meteorolojiden Düzce ve çevresi için yeni bir uyarı geldi.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Düzce ve çevresinde yer yer kuvvetli fırtına etkili olacak. Cumartesi günü  40-70 kilometre şiddetinde esmesi beklenen fırtınanın, Pazar günü ise yer yer 100 kilometreye çıkacağı tahmin ediliyor.

Genel olarak güney yönlerden, Pazar günü öğle saatlerinden itibaren Karadeniz kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatıdan esmesi beklenen kuvvetli fırtınanın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda Düzceli vatandaşların muhtemel çatı uçmaları, ağaç -  direk devrilmesi, soba ile baca gazı kaynaklı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
64 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİTNE, FESAT VE DEDİKODUYLA YOL ALAMIYORUZ
SİYASET
49 Kez Görüntülendi.
“SAYIN ÖZLÜ; SİZE Mİ KALDI İMAMOĞLU’NU YARGILAMAK”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: TÜM DEVLET YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
ÖZLÜ: “BOYKOT VE EYLEMLER ÜLKE GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR”
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN YÜKSEK KESİMLERİ BEYAZA BÜRÜNDÜ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN SUYUNU DA HAKKINI DA KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
CUMAYERİ
16 Kez Görüntülendi.
CUMAYERİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ’NE 180. YIL ZİYARETİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
DÜZCE GÜVENLİ ŞEHİR, TÜRKİYE DUYSUN
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
ÇELİK OKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA UYARISI