DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçim startını vermek için Düzce'ye geliyor. Akşener’in Düzce temasları sırasında, Düzce Belediye Başkan Adayını da açıklaması bekleniyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik takvim işlemeye devam ediyor. Bu kapsamda yarın Düzce’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teşkilatının il genelindeki seçim çalışmalarına start verecek. Akşener’in Düzce temasları sırasında Düzce ve İlçe Belediye Başkan adaylarını da açıklaması bekleniyor. 

Akşener, 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da bir Restaurant'ta teşkşilat mensupları ile bir araya gelip istişarelerde bulunacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Yarın, 19 Ekim Perşembe günü, saat 14.00 da D-100 karayolu üzerinde yer alan Acaroğlu Restaurantta Genel başkanımızı ve parti yetkililerimizi ağırlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşayacağız.  2024 Yerel seçimlerine de başlangıç olması adına Düzce Merkez Belediye Başkan Adayımız ile 2 ilçe Belediye Başkan Adayımızı kamuoyu ile paylaşacağımız bu toplantımıza tüm halkımız davetlidir'' dedi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber
DÜZCE
1 Kez Görüntülendi.
BELEDİYEDE DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ, YOLCULAR KİMLER?
SAĞLIK
23 Kez Görüntülendi.
YENİ CİHAZI İNCELEYEN ÖZTÜRK: DÜZCE’YE DEĞER KATIYORUZ
AKÇAKOCA
8 Kez Görüntülendi.
ÇALIŞMALARIN ARDINDAN KÖYE YENİDEN SU VERİLDİ
ASAYİŞ
28 Kez Görüntülendi.
SABAHA KARŞI ÇIKAN YANGINDA KAHVEHANE KÜLE DÖNDÜ
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
IŞIK: “DAHA FAZLA KEMER SIKAMAYIZ”
DÜZCE
302 Kez Görüntülendi.
BELEDİYEDE DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ, YOLCULAR KİMLER?
POLİTİKA
7 Kez Görüntülendi.
“KÜRTAJI DOĞUM KONTROL YÖNTEMİ SAYANLARLA AYNI DÜŞÜNEMEYİZ”
AKÇAKOCA
10 Kez Görüntülendi.
GERİ DÖNÜŞÜM METERYALLERİNDEN OLUŞAN RESİM SERGİSİ
YIĞILCA
13 Kez Görüntülendi.
ÇUKURÖREN KÖYÜ’NDE KUTU MENFEZ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
AKÇAKOCA
31 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİNİN YOLU AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR