Kategoriler

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE 4 KİŞİYİ HASTANELİK ETTİLER

Düzce’de, kardeşinin boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinin yaşadığı eve giden adliye çalışanı ve kardeşi, dehşet saçtı. Aile bireylerine küçük çocukların gözü önünde saldıran şehir magandaları, 4 kişiyi yaraladı. Olayın ardından kaçmaya çalışan adliye çalışanı ve kardeşi, polis ekipleri tarafından yakalanırken, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Düzce’de aile içi şiddetin son adresi Karaca Mahallesi oldu. İddiaya göre, Düzce Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yapan Serhat E., kardeşi Mithat E’nin boşanma aşamasındaki eşi Esra E’nin evine çocukları görme bahanesi ile gitti. Eve giren Serhat E. ile Mithat E, yanlarında getirdikleri sopalarla küçük çocukların gözü önünde aile bireylerine saldırdı.

Saldırıda Mithat E’nin kayın pederi İbrahim K., boşanma aşamasındaki eşi Esra E., bacanağı Yasin A. ve baldızı Emel A. yaralandı. Aile bireylerinin yardım çığlıkları üzerine komşuları durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından kaçmaya çalışan 2 şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, işlemleri için Düzce Şehit Çatana Polis Merkezine götürüldü.

Düzce Başsavcısı’ndan açıklama geldi…

Olayın  ardından Öncü Haber Merkezi’ne açıklamalarda bulunan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Düzce Adliyesi personeli mübaşir Serhat E. hakkında gerekli adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Polis ekipleri ise saldırı ile ilgili incelemelerine devam ediyor.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
6 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
5 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ 3 ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
CHP’LİLERDEN COŞKULU KUTLAMA
EKONOMİ
8 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA TÖREN DÜZENLENECEK…
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI