Kategoriler

YANMAZ HANGİ GAZETECİYE HAFTALIK 50 – 60 BİN TL VERİYOR?

Akçakoca önceki dönem Belediye Başkanı AK Partili Cüneyt Yemenici, kendisi hakkında çıkan istimlak haberine çok sert cevap verdi. Haberi yazan kişinin Okan Yanmaz’a yakınlığı ile bile bir gazeteci olduğunu dile getiren Yemenici, “Yalanlarla ortalığı bulandırsın diye haftalık 50-60 bin lira bedeller verdiğin bu şahısın, faydadan çok zarar verdiğini artık görmen lazım” diye konuştu. Yemenici ayrıca, ilçede yapılan anketlerin sonucunda yeniden seçilemeyeceğini anlayan Belediye Başkanı Yanmaz’ın bu tarz algı oyunlarına başvurduğunu ifade etti.

Akçakoca’da yapılan anketler de ilçe halkından destek görmeyen Belediye Başkanı Okan Yanmaz, siyasi algı oyunlarına başladı. Akçakoca önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici hakkında, Yanmaz’a yönelik istimlak haberi yaptı. Bu habere cevap veren Yemenici, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, Yanmaz’a yönelik çok sert açıklamalarda bulundu.

“Haber tamamen asılsızdır”

 “Bu tarz haberlere asla cevap verme gereği bile duymadığımı, duymayacağımı daha önce de açıklamalarımda belirtmiştim” diyen Yemenici açıklamasında,  “Yalnız milletimizi hedef alan, devletin kurumlarını, işlem yaptığımız kişileri hedef alan, partimizi hedef alan bu yalan silsilesine cevap vermek şart oldu.  Sayın Bay Başkan, artık bu tarz işlere tevessül etme ayıptır, yazıktır, günahtır. Sözde habercin, haberde hastane arazisinin fındıklarından bahsetmiş ve kamulaştırma sonrası fındıklığın bizlerin izni ile toplatıldığı şeklinde özelliklede şahsıma iftira atmış.  Hastane arazisi dönemimde, encümenlerimizin kararı İle 1369 sayı 28.12.2017 tarihinde  kamulaştırma kararı alınmış, 04.09.2018 de sahipleri ile uzlaşma tutanağı imzalanmış, yılın son ayında İlbank tarafından bedeli sahiplerine yatırıldıktan sonra, belediye bünyesine geçmiştir. 09.09.2019 tarihinde Sayın Bay Başkanın imzaladığı protokol ile sağlık bakanlığına devredilmiştir. Görüleceği gibi zamanlamaya bakıldığında benim dönemimde asla fındık toplatılması gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca kamulaştırmasını yaptığımız arazinin sahipleri ile uzaktan yakından akrabalık ilişkim bulunmamaktadır. Lakin Ceylan ailesi ve büyüklerine olan saygım ve sevgim çoktur. Şerefli ve haysiyetli insanlardır. Herkesi kendiniz gibi zannedip kamu malına haksız şekilde göz diken kişiler olarak sanmayın” diye konuştu.  

“Akçakoca halkının desteğini kaybedince kontrolünü kaybetti”

Akçakoca ilçesinde yapılan anketlerde, halkın kendisini verdiği desteği kaybetmesinden dolayı Yanmaz’ın kontrol dışına çıktığını savunan Yemenici, “Yaptırdığınız anketlerde, sanırım milletimizin şahsıma olan üst düzey teveccühünü gördünüz, kendi durumunu da görünce iyice kontrolü kaybettiğiniz anlaşılıyor.  Küçük bir ilçede yaşıyoruz ,herkes kimin ne olduğunu ve nekadar olduğunu çok iyi bilmektedir.  Sayın Bay Başkan; beslediğin sözde kalem, hem şahsıma, hem ilçe başkanıma, hem de Ceylan ailesine iftira atıyor. Yalanları İle milletin aklını bulandırmaya çalışıyor. Bu metotlarından artık milletimiz çok sıkıldı. 2009 - 2014 ve 2019 seçimlerinden beri iftira, yalan ve yanlış birçok ifadeye başvurdun ve görevdeki başkanları aklınca karaladın. Bugün görülüyor ki başvurduğun metod sana hiçbirşey sağlamadı. Etrafına doldurduğun trol ekiplerinden faydadan, çok zarar gördüğünü ifade etmek isterim. Yalanlarla ortalığı bulandırsın diye haftalık 50-60 bin lira bedeller verdiğin bu şahıs, faydadan çok zarar verdiğini artık görmen lazım” şeklinde konuştu.  

“Yanmaz’ın kardeşleri bile benden özür diledi”

Okan Yanmaz’ın kardeşlerinin bile kendisinden özür dilediğini aktaran Yemenici,

“Halkımızın şunu çok açık bilmesini isterim. Bu Sayın Bay Başkan, hangi başkana karşı seçimde yarışmış ve onunla ilgili ne söylediyse yalan ve yanlış olduğunu bilmesini isterim. Bu vesileyle bir anektodu paylaşmak isterim. Yerel seçimlerden 1.5 ay kadar sonra, bay başkanın kardeşi değerli dostum Alp Gökhan ile işyerimin önünde karşılaşmıştım. Adeta itiraf ve büyük bir pişmanlık ifadesiyle bana aynen şunları söyledi; Başkanım son bir ay perdeyi yırtmıştık ve her ortamda hakkında çok ama çok yalan konuştuk hakkını helal et demişti. Verdiğim cevap bende ve Alp Gökhan’da kalsın.  Ben iki seçimde de milletimizin önüne yapacaklarımı ve yaptıklarımı, projelerimi koydum. Bundan sonrada nezaman nerede olursa hizmet siyaseti güdeceğimi ifade ediyorum. Mertçe, şeffaf şekilde, iftiranın, yalanın olmadığı yalnızca milletimize ve Akçakoca’ya yapılacak hizmetlerin konuşulduğu, anlatıldığı, projelerin yarıştığı bir seçim olması dileğiyle” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
23 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
AZILI SUÇLU POLİS EKİPLERİNİN OPERASYONU İLE YAKALANDI
SAĞLIK
16 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
13 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
19 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
11 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…