Kategoriler

“SEN BU KREDİYİ NASIL ALDIN OĞLUM”

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın yerel seçimler öncesinde belediyeyi danışmanlık ve KDV’ler ile yaklaşık 30 Milyon Euro gibi büyük bir borç yükü altına sokması, MHP Genel Merkezi’nin kıskacına takıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, apar topar Yanmaz ve MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nu Ankara’ya çağırarak, kredinin hesabını sordu.

Artık hizmet üretemez hale gelen Akçakoca Belediyesi’ni yerel seçimlere kısa zaman kala, ‘Danışmanlık’ ücreti ve KDV’ler de dahil yaklaşık 30 milyon Euro gibi büyük bir borç yükü altına sokan Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a kamuoyundaki tepkiler dinmek bilmiyor. Akçakoca’nın geleceğini ipotek altına alacak döviz cinsinden kredi ile ilgili şikayetler, MHP Genel Merkezi’ne kadar ulaştı.

Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, durumdan haberdar edilen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, apar topar Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nu Ankara’ya çağırdı. MHP Genel Merkezinde yapılan görüşmede, Genel Başkan Bahçeli, Yanmaz’a kredinin hesabını sorarak, “Bu krediyi nasıl çeker?” diye sorduğu öğrenildi.

Yine parti kaynaklarına göre, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin girişimleriyle Ankara’dan gelecek müfettişler belediyenin muhasebe defterlerini incelemeye alacak.

Akçakoca Belediyesi’ni hizmet veremez hale getiren Yanmaz’ın önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’den yeniden aday gösterilmemesi bekleniyor.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA SOKAK SATICISI YAKALANDI
EKONOMİ
14 Kez Görüntülendi.
GECE YARISINDAN İTİBAREN İSTASYONLARDAKİ TABELA DEĞİŞİYOR
YAŞAM
22 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
EKONOMİ
29 Kez Görüntülendi.
BENZİN VE MOTORİNE BÜYÜK ZAM YOLDA
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“BİZ BU ÜLKENİN VATANDAŞI DEĞİL MİYİZ?”
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
BEBEĞİ AKAN TRAFİKTE MOTOSİKLETİN ÖNÜNDE TAŞIDI
SAĞLIK
42 Kez Görüntülendi.
“ÖĞRENCİLERE DOMUZ ETİ YEDİREN FİRMAYA NE CEZA VERİLDİ?”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
GÜNDÜZ ZEMZEM İKRAM EDİP, AKŞAM RAKI İÇENLER!
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN HUZUREVİ SAKİNLERİNİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE KATILDI
ASAYİŞ
47 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR