Kategoriler

DAHA NEYİ BEKLİYORSUN OKAN YANMAZ!

Akçakoca Belediyesi tarafından, Yeni Mahalle Kavşağı Düzenleme Projesi’nin bir türlü hayata geçirilememesi, özellik yaz aylarında artan araç yoğunluğu içinden çıkılmaz bir hal aldı. Duruma tepki gösteren Akçakocalılar, Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı göreve davet etti.

Akçakoca Karasu Çevre Yolundan şehir merkezine giriş sağlayan ve Akçakoca şehir içi trafiğinin en önemli akslarından biri olan Yeni Mahalle bölgesindeki kavşak, uzun bir süredir düzenleme bekleyen bir nokta olarak dikkat çekiyor. Fındık sezonunun başlamasıyla beraber, sürücüler ve mahalle halkı için adeta korkulu rüya haline gelen bu kavşak, can ve mal kayıplarına neden olan sıkıntılı bir nokta olarak biliniyor.

Yeni Mahalle kavşağı, artan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin ve yayaların güvenliğini tehdit eden çeşitli sorunlara sahip. Kavşağın düzenlenmemiş olması, araçların hızlı geçişine izin veren düzensiz trafik akışına yol açıyor. Bu durum, kazaların sık sık yaşanmasına sebep oluyor.

Ayrıca, fındık sezonunun başlamasıyla birlikte kavşakta yaşanan yoğun trafiğin, sürücülerin ve mahalle halkının günlük yaşamlarını olumsuz etkilediği görülüyor. Fındık üreticilerinin traktörleri ve kamyonlarıyla kavşağı kullanması, trafik akışının daha da karmaşık hale gelmesine ve kazaların riskinin artmasına yol açıyor. Aynı zamanda, mahalle sakinleri Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı sorunun çözülmesi için göreve davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
6 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
5 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ 3 ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
CHP’LİLERDEN COŞKULU KUTLAMA
EKONOMİ
8 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA TÖREN DÜZENLENECEK…
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI