Kategoriler

SON MAVİ BAYRAK DA İNDİRİLDİ

Akçakoca Belediyesi tarafından işletilen Kale Plajın’nda Mavi Bayrak krizi yaşandı. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın yanlış yönetimi ile Kale Plajı’nda bulunan son mavi bayrakta indirildi.

Akçakoca ilçesinde deniz turizminin, temizlik bakımından en önemli unsurlarından olan Mavi Bayraklı plaj maalesef artık kalmadı. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın ilk göreve geldiğinde 3 tane mavi bayraklı plaj bulunuyordu. Ancak Akçakoca Belediyesi’nin deniz suyu ve plaj temizliğine önem vermemesi nedeniyle, Kale Plajı’nda bulunan son mavi bayrakta indirildi.

Akçakoca Belediyesi ile Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) arasında yaşanan tuvalet krizi, Mavi Bayrağın geçici olarak indirilmesine neden oldu. Kale içine gelen ziyaretçilerin kullanımı için yapılan tuvaletlerin hijyensiz ve bakımsız olduğu gerekçesi ile TURÇEV yetkililer, tuvaletin kapatılmasını, ya da başka bir alana taşınmasını istedi. Belediye yetkililerinin sezon ortasında taşınma işleminin yapılamayacağını, sezon bittikten sonra tuvaletleri kaldırabileceklerini söylemelerine rağmen TURÇEV yetkilileri bayrağı gönderden indirdi.

Her yıl 15 Haziran – 30 Ağustos tarihleri arasında göndere çekilen bayrağın, yeniden aynı yerine koyulması için görüşmelerin devam ettiğini söyleyen belediye yetkilileri, krizin kısa sürede çözüleceğini umduklarını belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
6 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
5 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ 3 ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
CHP’LİLERDEN COŞKULU KUTLAMA
EKONOMİ
8 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA TÖREN DÜZENLENECEK…
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI