Kategoriler

YOĞUN ÇALIŞMAYA KALBİ YORGUN DÜŞTÜ

Düzce’de etkili olan kuvvetli yağış sonrası sahadaki mücadeleyi yakından takip eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vücudu yoğun çalışma temposuna dayanamadı. Halsizlik şikayetiyle Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne başvuran Başkan Özlü, tedbir amacıyla kalp-damar polikliniğine yatırıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hastanede tedavi altına alındı. Hafta sonu etkili olan ve afete dönüşen şiddetli yağışlar sonrası Düzce’de oluşan tahribatı kurmayları ile yerinde gözlemlemek için 2 gündür yoğun temaslarda bulunan Başkan Özlü, halsiz düştü.

Öğleden sonra kendisini iyi hissetmemeye başlayan Özlü, Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne başvurdu. Yapılan ilk tetkikler sonrası kalbi yorgun düşen Başkan Özlü’nün gözlem altında tutulmasına karar verildi.

Yakın bir zamana kadar belediye başkan yardımcısı olarak yakın çalışma ekibinde yer aldığı Özlü’nün rahatsızlığından haberdar olan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer’in yönlendirmeleri ile Başkan Özlü’nün kalp-damar polikliniğine yatışı yapıldı. Sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilen Özlü’nün bir süre hastanede kalacağı öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
6 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
5 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ 3 ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
CHP’LİLERDEN COŞKULU KUTLAMA
EKONOMİ
8 Kez Görüntülendi.
AKÇAKOCA’DA TÖREN DÜZENLENECEK…
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI