Kategoriler

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KAÇTI, 1 KİŞİ YARALANDI

Düzce’de akşam saatlerinde alkollü sürücü dehşet saçtı. Ara sokakta aracının direksiyonu bir sağa, bir de sola kıran otomobil sürücüsü, kaldırımda yürüyen 3 yaşındaki çocuğa çarpmak üzereyken, durumu fark eden babasının kolundan çekmesi ile son anda ölümden döndü. En sonunda bir evin bahçe duvarına çarpan otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralanırken, sürücü ise araçtan inerek kayıplara karıştı.

Olay akşam saatlerinde Sancaklar Mahallesi i 2458. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre alkollü Ufuk K.’nın kullandığı 81 DJ 738 plakalı otomobil, Sancaklar Mahallesi TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonundan, Yığılca ışıklı istikametine girdiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın direksiyonunu bir sağa, bir de sola kıran araç sürücüsü neredeyse kaldırımda yürüyen baba ve yanında bulunan 3 yaşındaki kızına çarpacaktı. Durumu fark eden 3 yaşındaki kızın babası son anda kızının kolundan çekerek kaldırımın dışına çekti.

Biraz daha ilerleyen otomobil büyük bir gürültü ile bir evin duvarına çarparak durabildi. O sırada evin bahçesinde oturan kadın ve çocuklar büyük bir şok yaşadı. Yaşanan kazadan yara almadan kurtulan ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü olay yerinden kaçarken, otomobilde yolcu olarak bulunan Abdülsamet K. isimli vatandaş yaralandı.

Çevredeki vatandaşların kazayı Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, çevre sakinlerinin yardımıyla araçtan çıkartılırken, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, 112 Acil Servis Ambulansına alınarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan ve alkollü olduğu iddia edilen sürücüyü yakalayabilmek için çalışma başlattı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
AZILI SUÇLU POLİS EKİPLERİNİN OPERASYONU İLE YAKALANDI
SAĞLIK
17 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
14 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
11 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…