Kategoriler

EN İYİ İNŞAAT ŞİRKETİ VE KUYUMCULUK ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Düzce’nin sevilen iş insanı ve başarılı siyasetçisi Hakan Kuşçuoğlu, Medicana Sağlık Grup tarafından düzenlenen 2023 Beyaz Yakamoz Ödülleri’ne layık görüldü. Yılın En İyi İnşaat Şirketi ve Yılın En İyi Kuyumculuk Markası ödüllerine layık görülen Kuşçuoğlu duygu ve düşüncelerini Öncü Haber mikrofonuna anlattı. Kuşçuoğlu, gücünü Düzce halkından aldığını dile getirdi. Medicana Sağlık Grup tarafından her yıl iş dünyasına yönelik düzenlenen Yakamoz Ödüllerinin bu yılki sahibi Kuşçuoğlu oldu.

 Düzce’nin sevilen iş insanı ve siyasetçisi Hakan Kuşçuoğlu, bu kez ulusal arenada adından söz ettirdi. Medicana Sağlık Grup tarafından, Türkiye’nin başarılı iş insanlarına verilen Beyaz Yakamoz Ödülleri’nin bu yıl ki sahibi Kuşçuoğlu oldu.

Dün İstanbul’da düzenlenen ve Türkiye’nin sayılı iş insanlarının katıldığı ödül töreninde Medicana Sağlık Grup yetkililerinden ödülünü alan Kuşçuoğlu, yaşadığı mutluluğu Öncü Haber mikronu ile paylaştı.

“Aldığımız ödülü Düzce halkına borçluyuz”

Yılın En İyi İnşaat ve Kuyumculuk Ödüllerine layık görülen Kuşçuoğlu, “Medicana Sağlık Grubu’nun her yıl düzenlendiği 2023 Beyaz Yakamoz Ödülleri bu sene bizlere nasip oldu. İstanbul’daki programda aldığımız ödülü Düzce halkına borçluyuz. Kuyumculuk sektöründe elimizden geldiğince Düzce’mize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki kuyumculuğun kalbi İstanbul Kapalı Çarşı’da atıyor. Biz oradaki aynı fiyatlarla, aynı kaliteyle ve birçok çeşidi elimizde bulundurarak halkımıza hizmet ediyoruz. Bunun karşılığında da bu ödüle layık görüldük” dedi.

“Düzce’ye bu şekilde hizmet ediyoruz”

Kuşçuluğu, inşaat sektöründe gerçekleştirdiği çalışmalarından da bahsederek şu sözleri dile getirdi:

“İnşaat sektörüyle alakalı olarak biz Düzceliler, 12 Kasım depreminden dolayı tecrübeliyiz. Bundan dolayı 2000 yılından itibaren bu sektörde Türkiye’ye örnek olacak şekilde tüm müteahhitlerimizle birlikte kaliteli yapılar üretmekteyiz. Kuşçuoğlu İnşaat firması olarak yapı kalitesini ön planda tutuyoruz. İnşaatın temelinde başlamak üzere çatıya çıkana kadar yapının temelinden, betonundan ve kalıbından itibaren hepsini a kalitede elimizden geleni yapıyoruz. Düzce’ye bu şekilde hizmet ediyoruz. Düzceliler rahat ve müsterih olsunlar. Geçen ki yaşadığımız depremde bir problem çıkmadı. Bundan sonra da inşallah Allah tekrarını göstermez.”

Hakan Kuşçuoğlu hem yaklaşan bayram öncesi Düzcelilerin Kurban Bayramı’nı kutladı hem de Öncü Haber’e teşekkürlerini ileterek konuşmasın tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
AZILI SUÇLU POLİS EKİPLERİNİN OPERASYONU İLE YAKALANDI
SAĞLIK
17 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
14 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
11 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…