Kategoriler

ARAÇLAR GÜÇLÜKLE İLERLİYOR…

Pazartesi günü başlayacak olan 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde, tatilciler yola çıkmaya başladı. TEM Otoyolu’nun Düzce Kesimi ve D-100 Karayolu Ankara istikametlerinde, yaşanan yoğunluk nedeniyle, trafik durma noktasına geldi. Araç sürücüleri, yoğunluğun önüne geçmek için, boş olan İstanbul istikametinin sol şeridini, Ankara istikamete giden araçlara açılmasını istiyor.

Pazartesi günü başlayacak olan 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, bayramı memleketlerinde geçirmek için yola koyuldu.  TEM Otoyolu’nun Düzce kesimi ve D-100 Karayolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle, trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunda, Trafik Polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun Ankara istikametinde büyük araç yoğunluğu olurken, İstanbul yönünde ise trafik akışı neredeyse yok denecek kadar az.

Özellikle TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen araç sürücüleri, trafik akışının olmadığı İstanbul istikametinin sol şeridinin, Ankara yönüne giden araç sürücülerine açılmasını istiyor. 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına ulaşan bir araç sürücüsü, “Kurban Bayramı tatili nedeniyle TEM otoyolunda trafik akışı durma noktasına geldi. Araç sürücüleri trafikte güçlükle ilerliyor. İstanbul istikametinde ise, hiçbir araç trafiği yok. Bu nedenle İstanbul istikametinin sol şeridi, Ankara yönüne giden araçlara açılabilir. Böylelikle, trafikte yaşanan yoğunluğun bir nebzede olsa, önüne geçilmiş olur” dedi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
12 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
10 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
“SEN NE TENEKE ADAMSIN TANJU ÖZCAN”
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
DERE YATAĞINDAKİ ATIKLARI JANDARMA EKİPLERİ ÇIKARTTI