Kategoriler

TÜRK DÜNYASI TOPLULUKLARINDAN ZAFER ARI SORUMLU OLACAK

Büyük Birlik Partisi Türk Dünyasından Sorumlu Düzce İl Başkan Yardımcılığı görevine Büyük Azerbaycan (BÜTÖV) Batı Karadeniz Temsilcisi Edebiyat Öğretmeni Zafer Arı getirildi.

Büyük Birlik Partisi Düzce İl Başkanlığı Türk Dünyası topluluğunda görev değişikliği yaşandı. BBP Düzce İl Başkanı Onur Çetin’in oluru ile Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Büyük Azerbaycan (BÜTÖV) Batı Karadeniz Temsilcisi Edebiyat Öğretmeni Zafer Arı atandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Onur Çetin, Zafer Arı’ya yeni görevinden başarılar dileyerek, “Kendisinin Türk Dünyası ile ilgili başarılı çalışmaları vardı. Bu nedenle bu göreve Zafer Başkanı layık gördü. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Arı’nın göreve getirilmesinin ardından, Türkiye’deki Türk Dünyası Toplulukları ile ilgili çalışmalar yapacağı bildirildi.

Zafer Arı, daha önce Azerbaycanlı yazar Gönül Bünyadızade’nin kaleme aldığı “Gençliğin Felsefesi” isimli kitabı, Azerbaycan dilinden Türkçe’ye çevirmişti.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
111 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI