Kategoriler

“ÇOCUK VE YETİŞKİNLERE SALDIRIYORLAR”

Düzce’de başıboş dolaşan sokak köpekleri, tehlike saçmaya devam ediyor. Metek TOKİ sitesinde toplu halde dolaşan sokak köpeklerinin çocuk ve yetişkinlere saldırdığı öne sürüldü. Site sakinleri biran önce sokak köpeklerinin toplanarak barınağa getirilmesini istiyor.

Metek TOKİ Sitesi sakinlerinin toplu halde dolaşan başıboş sokak köpekleri ile başları dertte. Sokak köpeklerinin çocuk ve yetişkinlere saldırdığını ifade eden site sakinleri, konu ile ilgili Düzce Belediyesi’ne çok sayıda şikâyette bulundu. Yapılan onca şikâyete rağmen soruna çözüm bulamayan site sakinleri, çareyi seslerini duyurabilmek şikâyetlerini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp İhbar hattına yapmakta buldu.

Metek TOKİ Sitesi K1- 35 bina yöneticisi Eray Süneroğlu, sokak köpeklerinin okulların açık olduğu dönemde küçük öğrencilere saldırdığını iddia etti. Küçük bir öğrencinin sokak köpeklerinden kaçarken, yere düşerek yaralandığını ifade eden Sürenoğlu, “Toplu halde dolaşan sokak köpekleri nedeniyle huzurumuz kalmadı. Okullar açıkken Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okuluna giden öğrencilerimize saldırıyor bu köpekler. Bir öğrenci, sokak köpeklerinden kaçmaya çalışırken yere düşerek yaralandı. Neredeyse kafasını kıracaktı, minik öğrencimiz. Yine fabrikalarda çalışan ve gece mesaisinden dönen işçilere saldırıyorlar. Bu konu ile ilgili yetkili mercilere birçok kez şikayette bulunduk, ancak bugüne kadar herhangi bir çözüm alamadık. Biz sizin aracılığınız ile bu köpeklerin toplanarak, barınağa götürülmesini istiyoruz” dedi.   

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
23 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
AZILI SUÇLU POLİS EKİPLERİNİN OPERASYONU İLE YAKALANDI
SAĞLIK
16 Kez Görüntülendi.
FİRMA HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI…
EKONOMİ
13 Kez Görüntülendi.
“TMO’NUN 45 GÜNLÜK ÖDEME TAKVİMİ ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİYOR”
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI…
ASAYİŞ
19 Kez Görüntülendi.
SÜRÜCÜSÜ ÇARESİZCE ARACIN BAŞINDA BEKLEDİ
SAĞLIK
11 Kez Görüntülendi.
ÖLÜ BALIKLAR SUYUN YÜZEYİNE ÇIKTI
EĞİTİM
11 Kez Görüntülendi.
FEN LİSESİNE PANSİYON BİNASI KİRALADI
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
PATİ.AKÇAKOCA.BEL.TR” DEVREDE
SİYASET
9 Kez Görüntülendi.
BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…