Kategoriler

GELİN VE DAMAT OY KULLANIP DÜĞÜNE GİTTİ

Türkiye Cumhurbaşkanı'nı ve Milletvekilleri'ni seçerken, oy verme sırasında renkli anlar ortaya çıktı. Hamidiye Mahallesi’nde düğün tarihleri seçim gününe denk gelen çift, gelinlik ve damatlığıyla sandık başına gidip oylarını kullandı. Birlik beraberlik mesajı veren çift, oylarını kullandıktan sonra gelin arabasına binerek düğün salonunun yolunu tuttu.

Dünyanın birçok ülkesinde yakından takip edilen Türkiye Genel Seçimlerinde vatandaşlar hem Cumhurbaşkanı'nı hem de Milletvekilleri'ni seçmek üzere sandık başına gidiyor.

Ülke genelinde olduğu gibi Düzce’de de heyecanla katılım sağlanan Genel Seçim’de, düğün tarihi seçim gününe denk gelen Melisa ve Yusuf Özel çifti, gelinlik ve damatlığıyla gelerek Hamidiye Mahallesi Hikmet Akın İlköğretim Okulu’nda oylarını kullandı.

“Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.”

Vatandaşlar tarafından ilgi gören çift oylarını kullandıktan sora Öncü Haber’e konuştu.

Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik diyen Melisa Özel; “Heyecanlıyız, çifte mutluluk yaşıyoruz. Düğün tarihimizi çok önceden belirlemiştik seçim gününe denk geldi, nasip böyleymiş. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Herkes gibi vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.” İfadelerini kullandı.

Devletimiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum diyen Yusuf Özel; “İçişleri bakanımı aldım hükümet kurmaya gidiyorum.” İfadelerini kullandı.

Öncü Medya ailesi olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

“Katılımın en yoğun olduğu seçim.”

Konuya ilişkin olarak Öncü Haber’e konuşan Hamidiye Mahalle Muhtarı Mansur Bilgin, her hangi bir olumsuzluk yaşanmadığının altını çizerek; “vatandaşlarımızı doğru ve geçerli oy kullanabilmeleri noktasında yönlendirmelerimizi yapıyoruz. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadık. 20 yıldır seçimlerde görev alıyorum, katılımın en yoğun olduğu seçim bu seçim diyebilirim. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber – Ahmet Çelik

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA SOKAK SATICISI YAKALANDI
EKONOMİ
15 Kez Görüntülendi.
GECE YARISINDAN İTİBAREN İSTASYONLARDAKİ TABELA DEĞİŞİYOR
YAŞAM
24 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
EKONOMİ
31 Kez Görüntülendi.
BENZİN VE MOTORİNE BÜYÜK ZAM YOLDA
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
“BİZ BU ÜLKENİN VATANDAŞI DEĞİL MİYİZ?”
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
BEBEĞİ AKAN TRAFİKTE MOTOSİKLETİN ÖNÜNDE TAŞIDI
SAĞLIK
42 Kez Görüntülendi.
“ÖĞRENCİLERE DOMUZ ETİ YEDİREN FİRMAYA NE CEZA VERİLDİ?”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
GÜNDÜZ ZEMZEM İKRAM EDİP, AKŞAM RAKI İÇENLER!
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN HUZUREVİ SAKİNLERİNİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE KATILDI
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR