Kategoriler

ZAM SÖYLENTİSİ GERÇEK OLDU

Tiryakilere kötü haber… Artan döviz kuru nedeniyle gelen zamlar arasına bir yenisi daha eklendi. Philip Morris Grubu kendi sigara markalarında paket başına 2 lira zam kararı aldı.

Bir süredir sosyal medyada yayılan sigaraya zam yapılacağı söylentileri gerçek oldu. Philip Morris Grubu'ndaki sigara markalarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Şirket, paket başı 2 liralık zam uyguladı.

EN UCUZU 17.50 TL OLDU

Kararı Türkiye Tekel Bayiciler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Aybaş'ın verdiği bilgilere göre söz konusu gruptaki en ucuz sigara 17,50 olurken, en pahalı sigara ise 25 TL'yi gördü.

ÖTV ZAMMI DA YAPILACAK

Bu zamların döviz kurundaki artışlardan kaynaklandığına dikkat çeken Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Bu yaşanan artış kur zammından kaynaklandı. İlerleyen günlerde ÖTV zammı da yapılacaktır" diye konuştu.

Öte yandan diğer sigara şirketlerinin kendi markaları için zam kararı alıp almayacağı ise bilinmiyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
54 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
12 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
112 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
43 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI