Kategoriler

YAĞIŞLI HAVA NE KADAR DEVAM EDECEK?

Düzce’de dün gece sağanak yağmur etkili oldu. Metrekareye 26 kilogram yağışın düştüğü Cumayeri ilçesi en çok yağış alan yer oldu.

Düzce’de pazartesi sabahı itibariyle şiddetini arttıran rüzgârın bugün de devam etmesi beklenirken bu sebeple okullarda yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmişti. Öte yandan Düzce’de beklenen yağmur da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur da gece boyunca devam etti. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Düzce’de en çok ağış alan bölge Cumayeri ilçesi oldu. Cumayeri’nde metrekareye 26 kilogram yağış düştü. Yığılca’da ise her bir metrekare toprakla 24.5 kilogram yağış buluştu.

Akçakoca’da 23.7, Gölyaka’da 22.5, Çilimli’de 22.1 kilogram yağış görüldü. Düzce Merkez’de metrekareye düşen yağış 16 kilogram olurken Kaynaşlı’da 11.6,  Gümüşova’da 3.1, kilogram yağmur suyu düştü.

Öte yandan Düzce’de bugün gün içinde aralıklarla kuvvetli sağanak yağışların akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Zaman zaman fırtınaya dönme ihtimali bulunan ve gece saatlerine kadar etkisini sürdürecek olan lodosa karşı da dikkatli olmak gerekiyor.  Aralık ayına da yağmurlu bir havayla girecek olan Düzce’de sıcaklıklar da yarından itibaren hissedilir derecede azalacak.

HABER: Mehmet GÜNESEN

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
37 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EKONOMİ
80 Kez Görüntülendi.
SATIŞI RESMEN YASAKLANDI
KÜLTÜR SANAT
9 Kez Görüntülendi.
AYŞE TAŞ AKADEMİ'DEN YİNE UNUTULMAZ GECE
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
BASTIĞI KALIBIN KIRILMASI SONUCU DÜŞEREK YARALANDI
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
BİR DÜZCE GERÇEĞİ: KÖROĞLU VE AYVAZ HİKAYESİ
KÜLTÜR SANAT
14 Kez Görüntülendi.
ZEKİ MÜREN VE ŞÜKRÜ TUNAR ANILACAK
KAYNAŞLI
13 Kez Görüntülendi.
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ ARIZAYA ANINDA MÜDAHALE ETTİ