Kategoriler

BÜYÜK RİSK OLUŞTURUYORDU...

Dün Düzce’de meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem ve ardından yaşanan artçı sarsıntılar, büyük paniğe neden olmuştu. Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri, kent merkezinde bulunan ve risk oluşturan bazı binaların çatılarındaki tuğlaları kaldırdı.

Düzce dün, 22 yıl önce meydana gelen 12 Kasım 1999 deprem felaketinin ardından, 5.3 ile sarsıldı. Merkez üstü Yayakbaşı Köyü olan 5.3 şiddetindeki deprem İstanbul, Sakarya ve Bolu’da da hissedilirken, Düzce’de halk büyük panik yaşadı.

Depremin ardından yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle, soğuğa rağmen evlerine giremeyen genci -  yaşlısı, çocuğu – kadını birçok vatandaş geceyi Cedidiye Meydanı ve Millet Bahçesinde geçirmek zorunda kaldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de her hangi bir olumsuzluğa karşı Düzce kent merkezindeki binaların çatılarında bulunan ve düşme tehlikesi olan tuğlaları kaldırdı.

Düzce’de deprem anında panik atak ve şok geçiren 19 kişi, Düzce’deki hastanelere başvurdu. Ayakta tedavi edilen 19 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
54 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
12 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
112 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
43 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI