Kategoriler

“FARELER KADAR DEĞERİNİN OLMADIĞINI DÜZCE BİLİYOR”

AK Parti Düzce eski Milletvekili ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu’nun, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasından” programının “Nasıl İzah Edersiniz” bölümünde MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki ‘Her Krizin ortağı’ yorumuna, MHP Düzce İl Teşkilatından çok sert tepki geldi.

Öncü TV ve 100.2 Radyo Öncü ortak yayınıyla Düzce gündemine ışık tutan, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasında” programının geçen hafta Cuma akşamınki bölümüne, AK Parti Düzce eski Milletvekili ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Av. Metin Kaşıkoğlu damga vurmuştu.

Ekonomi üzerinden eski lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulunan Kaşıkoğlu, programın “Nasıl İzah Edersiniz?” bölümünde ise, MHP Genel Başkanı Her krizin ortağı! Geleceğe de dair tek bir söz söyleyemeyen, gelecek tasavvuru olmayan ve bugün iktidarı verseniz, ertesi gün dereye dökecek olan bir lider olarak görüyorum ben onu” açıklamalarında bulunmuştu.

“Liderine sırt çevirip ihanet eden zevat”

Kaşıkoğlu’nun bu sözlerine MHP Düzce İl Teşkilatından çok sert tepki geldi. MHP Düzce İl Sekreteri İsmail Albayrak imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “Öncü Radyo Televizyonunda ki programda konuşan Metin Kaşıkoğlu’nun, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında sarf ettiği sözlerle, adeta kendi karakterini tarif etmiştir. ‘Partimin çaycısı bile olurum’ deyip, iki dönem vekilliğini yaptığı davasını ilk limanda satan, ‘Reisim’ liderine sırt çevirip ihanet eden zevat! Sayın Devlet Bahçeli Devlet adamlığının sadakasını vere, sizin gibilerini 10 defa satın alır. Gemiyi en son terk eden fareler değeriniz olmadığını Düzce halkı da, kamuoyu da bilmektedir” ifadelerine yer verildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
İŞ BİRLİĞİ ZİNCİRİNE GÜÇLÜ HALKA
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
A TAKIMI İLE KÜLTÜR MERKEZİNDE BİR ARAYA GELDİ
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
EKONOMİ
53 Kez Görüntülendi.
İHRACATTA REKOR TAZELEDİ
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE MESİRE ALANLARI DOLUP TAŞTI
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ANADOLU OTOYOLUNDA BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU SÜRÜYOR
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“AVUKATLARIMIZIN ÜSTLENDİKLERİ ROL SON DERECE ÖNEMLİDİR”
ASAYİŞ
111 Kez Görüntülendi.
ACI HABER AİLELERİNE ULAŞTIRILDI
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI