Düzce 23°
kapalı

HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA İHALEYE ÇIKIYOR

Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı İşletmeciliği ve Mezbaha Tesisi, Açık Teklif Usulü arttırma yöntemiyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA İHALEYE ÇIKIYOR

Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı İşletmeciliği ve Mezbaha Tesisi, Açık Teklif Usulü arttırma yöntemiyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

05 Kasım 2020 Perşembe 16:50
HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA İHALEYE ÇIKIYOR

Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı İşletmeciliği ve Mezbaha Tesisi, Açık Teklif Usulü arttırma yöntemiyle 3 yıl kiraya verilecek.  12 Kasım Perşembe günü yapılacak olan ihalelerden Mezbaha Tesisi saat 15.30’da Hayvan Pazarı İşletmeciliği ihalesi ise 16.00’da Belediye Encümen Salonu’nda yapılacak.

Düzce Belediyesi’nin açık teklif usulü düzenleyeceği ihalelere katılmak isteyenler, Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden ilgili şartname ve gerekli belgeler hakkında bilgiye ihale saatine kadar ulaşabilecek.

Şartnamedeki gerekli koşulları karşılayanlar, ihaleye katılmak için istenen belgeleri Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim ederek ihaleye katılma hakkı kazanacak.

İhaleye katılmak isteyenler teminatlarını ve istenen belgelerini “Alındı Belgesi” karşılığında ihale günü ve saatine kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edebilirler.

İhale şartnamesi ve eklerini istek halinde Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak görebilirler. İhaleye katılım için doküman satın alınması zorunlu olup, ihale doküman bedeli 50 TL’dir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.