YANMAZ ERDOĞAN VE BAHÇELİ DÜŞMANLARIYLA KOLKOLA

Akçakoca’dan umudunu keseli uzun zaman olan MHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, bu yıl 18.’si düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali’nde, sayesinde aday olup seçildiği Cumhur ittifakından da umudunu kestiğini ispatlarcasına hamlelerle yine tepkilerim odağında yer aldı.

YANMAZ ERDOĞAN VE BAHÇELİ DÜŞMANLARIYLA KOLKOLA

Akçakoca’dan umudunu keseli uzun zaman olan MHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, bu yıl 18.’si düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali’nde, sayesinde aday olup seçildiği Cumhur ittifakından da umudunu kestiğini ispatlarcasına hamlelerle yine tepkilerim odağında yer aldı.

23 Temmuz 2023 Pazar 18:18
YANMAZ ERDOĞAN VE BAHÇELİ DÜŞMANLARIYLA KOLKOLA

2013 yılında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ortadan kaldırma teşebbüsüyle hain odaklar tarafından kalkışılan Gezi Eylemlerine destek veren sözde sanatçılar Akçakoca Festivali'nde sahne alıyor.

3-62

“Bu neyin intikamı Okan Yanmaz?”

Türk bayraklarının yakıldığı, kamu mallarının ve alanlarının tahrip edildiği, her iki kişiden birinin oyunu alarak Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’a ağıza alınmayacak hakaretlerle yüklenildiği Gezi sürecinde ve sonrasında gerek sosyal medya hesaplarından gerekse toplum önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kendisine kayıtsız şartsız destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaretler savuran sözde sanatçılara yüklü miktarda ücretler ödeyerek sahip çıkan Okan Yanmaz’a, oyunun farkında olan vatandaşlar “bu neyin intikamı Okan Yanmaz?” Diyerek tepki gösterdi.

2-101

PKK/KCK BAYRAKLARI AÇILMIŞTI

Gezi süreçlerinde PKK/KCK bayrakları açılarak, bu kalkışmanın azmettiricilerinin adresleri de açıkça ortaya konmuştu. Binlerce asker ve polisimizin kanına girerek kalleşçe şehit eden hain örgütlerin güdümünde hareket ederek devleti yıkmaya yeltenen gezicilerin baş destekçileri sözde sanatçılar MHP’li Akçakoca Belediyesi tarafından yüzbinlerce lira ödenerek sahneye çıkarıldı.

1-83

POLİS DÜŞMANLARI PARA KAZANSIN DİYE POLİSLER GÖREV YAPIYOR

Ayrıca binlerce vatandaşın can güvenliği içerisinde eğlenebilmeleri için ailerinden ve sosyal hayatlarından fedakarlık yaparak görev yapan Emniyet mensuplarının da bu sözde sanatçılar ve savundukları hain geziciler tarafından gezi sürecinde darp, saldırı, hakaretlere maruz kaldıklarını hatırlatan duyarlı vatandaşlar devleti yıkmaya çalışan, polis ve asker düşmanı gezicilere destek veren sözde sanatçılar bu milletin sırtından para kazansın diye, polislere görev verilmesine de sitem etti.

86a5cef7-986d-40f1-9c43-eb22c8de1546

OKAN YANMAZ’DAN GEZİCİLERE FAHRİ VATANDAŞLIK

Devlet ve bayrak düşmanı PKK/KCK güdümündeki gezicilere destek vermekle kalmayıp, onlarla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Cumhur ittifakı ortağı MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’ye çirkin söz ve hakaretlerle saldıran Eypio isimli sanatçıya MHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, fahri vatandaşlık plaketi verdi.

584d2aa8-de5c-4583-844e-c82702f019df

Akçakocalı vatandaşlar, Maddi manevi bütün değerlerine açıkça düşmanlık eden, PKK bayrağı altında devletine söven gezicilere kolkola yürüyen Eypio’ya fahri vatandaşlık verilmesine en hafif tabirle “istemiyoruz” diyerek öfkelerini dile getirdi.

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ KONSERİ İPTAL ETMİŞTİ

1006079

Yakın zamanda Eypio isimli şarkıcının PKK/KCK bayrakları altında devleti yıkmaya milli iredeyi ortadan kaldırmaya yönelik girişilen eylemlere destek vermesinin ortaya çıkmasının ardından, “on binlerce şehit ve gazimizin aziz hatırasına saygısızlık etmiyoruz” diyerek konserini iptal etmişti.

Çarşamba Belediyesinin bu tutumunun, Çarşamba halkı başta olmak üzere Tüm yurtta takdirle karşılandığını anımsatan Akçakoca Halkı: “biz halk olarak bu şarkıcının kim olduğunu ve Çarşamba belediyesinin kararını biliyoruz. Siz belediye olarak hiç mi araştırmadınız?” Diyerek Akçakoca Belediye Başkanına tepki gösterdi.

MEHTERLE BAŞLADI GEZİCİLERLE DEVAM EDİYOR

okan-yanmaz-mhp-lideri-bahceli-yi-dikkate-almamis

Öte yandan çoğunluğu milliyetçi muhafazakar yapıya sahip Akçakoca’da Belediye Başkanı Okan Yanmaz tarafından çevrilen bu kirli ve sinsi oyuna Mehteran ekibi de alet edildi.

Okan Yanmaz, Milliyetçi muhafazakar çoğunluğun gözünü boyamak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur ittifakının en sadık savunucusu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye düşmanlıklarını gizlemeyen gezi destekçilerine akıtacağı yüzbinlerce lirayı kamufle etmek için, festivalin açılışını mehter gösterisiyle yaptı.

Yaptığı her hamleyle hem Akçakoca’yı hem de Cumhur ittifakını gözden çıkardığını ispatlayan ve adeta intikam alırcasına davranan Okan Yanmaz’a MHP Genel Merkezi’nin ve Cumhur ittifakının ne tepki vereceği merak konusu olurken, bu kirli oyunu ilk anda fark eden Akçakoca halkı en üst perdeden tepki gösterdi.

“Ey Akçakoca Belediye Başkanı, kimden ve neden intikam alıyorsunuz?”

fd2de133-627b-4044-876f-c805a0191d1b

Festivalde sahne alan sanatçıların, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye gönül verenlere hakaret dolu içerikler nedeniyle birçok bölgedeki konserleri iptal edilmişti.

Akçakocalılar, “Ey Akçakoca Belediye Başkanı, kimden ve neden intikam alıyorsunuz? Devletimizin Cumhurbaşkanımıza en çirkin sözleri söyleyebilen EYPİO diye birini Sahnelerde ağırlamak beraber danslar etmek bi açıklaması olmalı hiç mi araştırmasınız!  Çarşamba belediyesi EYPİO konserini iptal etmiş siz niye pirim verdiniz” diyerek Başkan Yanmaz’a tepki gösterdi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.